Esküvőhelyszín

Ha különleges helyszínt képzelt el, ahol kimondhatja a boldogító igent a Tó–part Panzió & Rendezvényközpont az ideális választás az Ön és Párja részére!

A Rendezvényközpont elhelyezkedésénél nehezen lehet idillikusabb környezetet elképzelni a tökéletes esküvőhöz. Az épület komplexum Kőszeg mesebeli kisvárosában található, a Csónakázó – tó mellett. A rendezvények fedett helyszínű lebonyolítására két egymásba nyíló nagyterem ad lehetőséget 100 főig, tóparti, zöldövezeti panorámával.

Az esküvői fotók nem készülhetnének romantikusabb környezetben, mint rendezvényhelyszínünkön, ahol szépen gondozott kert, csodálatos tó parti panoráma nyújt festői hátteret a fényképeken. Amennyiben a kreatív fotózáshoz városi környezetet is elképzel a Pár, semmi akadálya, hiszen az Alpokalja ékszerdoboza, Kőszeg belvárosa alig néhány perc alatt elérhető.

A szertartásra javasoljuk a hátsó kertben kialakított külső helyszínünket, mely lehetőséget ad zöld környezetben a patak partján a ceremónia lebonyolításra. A templomi szertartás megtartásához Kőszeg több temploma ad helyt

A násznép rendelkezésére áll 10 darab igényesen, külön fürdőszobával kialakított apartman, így a lagzi után kényelmesen pihenhetnek a Vendégek, anélkül, hogy autóba kellene szállniuk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen Bennünket a lenti elérhetőségek egyikén, hogy megvalósíthassuk Esküvőjét!

Kérdezzen tőlünk!